Izbaudi šo krēmīgo un bagātīgo bezkofeīna kafijas musu, kas ir ideāls deserts tiem, kur izvēlās kafiju bez kofeīna. Ar tikai 5 sastāvdaļām tas ir ātri pagatavojams un ļoti gards!

Sastāvdaļas (6 porcijas):
- 240 ml saldo krējumu
- 120 ml piena
- 60 ml atdzesētas Corsini Decaffeinato bezkofeīna kafijas
- 60 g pūdercukura
- 115 g tumšās šokolādes (karsēta un atdzesēta)
Pagatavošana:
- Sakuļ saldo krējumu līdz tas ir stingrs.
- Citā bļodā sajauc pienu, atdzesēto bezkofeīna kafiju, pūdercukuru un izkusināto šokolādi.
- Lēnām pievieno sakulto krējumu kafijas un šokolādes maisījumam un uzmanīgi samaisa, lai iegūtu viendabīgu konsistenci.
- Sadali musu pa glāzēm vai traukiem un ievieto ledusskapī vismaz 2 stundas, līdz tas sacietē.
- Pasniedz un izbaudi šo gardo desertu!
Piezīmes:
Uzglabāt: Apsedz musu ar pārtikas plēvi un uzglabā ledusskapī līdz 5 dienām.
Saldēšanai: Pārvieto musu uz saldēšanas trauku un saldē līdz 6 mēnešiem. Pirms lietošanas atsaldē ledusskapī uz nakti.
Izmēģini šo bezkofeīna kafijas musu, lai izbaudītu kafijas aromātu arī bez kofeīna!