Group 61
BEZMAKSAS PIEGĀDE NO 29 EUR

Bezkofeīna kafijas muss – recepte

Izbaudi šo krēmīgo un bagātīgo bezkofeīna kafijas musu, kas ir ideāls deserts tiem, kur izvēlās kafiju bez kofeīna. Ar tikai 5 sastāvdaļām tas ir ātri pagatavojams un ļoti gards!

Sastāvdaļas (6 porcijas):

  • 240 ml saldo krējumu
  • 120 ml piena
  • 60 ml atdzesētas Corsini Decaffeinato bezkofeīna kafijas
  • 60 g pūdercukura
  • 115 g tumšās šokolādes (karsēta un atdzesēta)

Pagatavošana:

  1. Sakuļ saldo krējumu līdz tas ir stingrs.
  2. Citā bļodā sajauc pienu, atdzesēto bezkofeīna kafiju, pūdercukuru un izkusināto šokolādi.
  3. Lēnām pievieno sakulto krējumu kafijas un šokolādes maisījumam un uzmanīgi samaisa, lai iegūtu viendabīgu konsistenci.
  4. Sadali musu pa glāzēm vai traukiem un ievieto ledusskapī vismaz 2 stundas, līdz tas sacietē.
  5. Pasniedz un izbaudi šo gardo desertu!

Piezīmes:

Uzglabāt: Apsedz musu ar pārtikas plēvi un uzglabā ledusskapī līdz 5 dienām.

Saldēšanai: Pārvieto musu uz saldēšanas trauku un saldē līdz 6 mēnešiem. Pirms lietošanas atsaldē ledusskapī uz nakti.

Izmēģini šo bezkofeīna kafijas musu, lai izbaudītu kafijas aromātu arī bez kofeīna!