Kompānija
Stāstu par Caffe Corsini veido idejas un cilvēki. To 1950. gadā Arezzo, Itālijā iesāka Corsino Corsini, kurš savu nelielo amatnieku darbnīcu pārvērta par lielu kafijas grauzdēšanas uzņēmumu. Šobrīd prezidenta Patrick Hoffer vadībā uzņēmums ir “Made in Italy” vēstnieks pasaulē, kurš piedāvā izcilu kafiju vairāk kā 60 pasaules valstīs.
Filozofija
Caffe Corsini jo īpaši vēlas aizsargāt kafijas audzēšanas teritorijas, vidi un vietējos iedzīvotājus, kuri piedalās kafijas audzēšanas procesā. Uzņēmums uztur tiešas komerciālas attiecības ar nabadzīgiem kafijas audzētājiem no dienvidu puslodes, atdzīstot viņu vienlīdzību un attīstības iespējas. Tās pamatā ir “zaļā” filozofija, ka cieņa pret kafijas ražotājiem un patērētājiem, ir cieņa pret apkārtējo vidi. Caffe Corsini turpina centienus panākt vides ilgtspēju un atjaunojamo enerģiju. Ražotnes jumts ir pārklāts ar saules paneļiem, ietaupot aptuveni 30% no enerģijas, kā arī, papīru, kartonu un plastmasas materiālus pārstrādā izmantojot atbilstošu blīvētāju. Corsini filozofija apvieno aizraušanos, kvalitāti, inovācijas, ētiku un nepārtrauktu izpēti.
Ražošana
Caffe Corsini gadā saražo vairāk kā 4500 tonnu grauzdētas kafijas un savu plašo produktu klāstu piedāvā gan lieliem mazumtirgotājiem, gan bāriem.
Dažādas izcelsmes kafijas pupiņas ir rūpīgi izvēlētas, veltot tām īpašus ceļojumus, izvēloties labākos maisījumus, lai mājās nogādātu aromātu, kas radies ne tikai no skaitļiem un mašīnām, bet arī dažādu zemju seju, aromātu un kultūru dēļ. Piemēram, Kolumijas, Brazīlijas, Jamaikas, Kenijas, Indijas, Salvadoras, jaunā savvaļas kafija Harenna no Etiopijas, Gvatemalas Huehuetenango – šīs visas ir audzētas Slow Food pārtika. Uzņēmums sadarbībā ar “Slow Food Foundation”, atbalsta kvalitatīvu produkciju, aizsargā unikālos reģionus un ekosistēmas, atjauno tradicionālo darbu metodes un aizsargā vietējās augu šķirnes.
Sākot ar Caffe Corsini līniju un beidzot ar jaunā zīmola Ditta Artigianale svaigi grauzdētām kafijām, nu produktu klāsts aptver visas iespējamās kafijas baudītāju gaumes: — kafija pupiņās vai maltā veidā, kafija pākstīs, amerikāņu vai miežu kafija, kafija no bioloģiskām plantācijām, kafija ar žeņšeņu un Corsini izcilākās tējas. Papildus tam ir arī Hario līnija, kas ļauj radīt kafijas uzlējumus, ievērojot “lēnu” dzīves filozofiju. Turklāt Caffe Corsini piedāvā kafiju kapsulās un maisiņos, kas ir saderīgi ar lielākajiem kafijas automātu zīmoliem. Visu pamatā ir precīza kafijas plantāciju un ražošanas izvēle, kā arī stingra un bieža kontrole, kas sākas ar izcelsmes valsts paraugiem līdz pat pēcpārdošanas kontrolei.
Caffè Corsini ir sertificēts uzņēmums Itālijā un pasaulē:
• UNI EN ISO 9001: 2015
• BRC globālais pārtikas nekaitīguma standarts (A pakāpe)
• IFS starptautiskā pārtikas standarta versija 6 (AUGSTS līmenis) no CSQA – ISA Itālija
• Kosher
• FDA
• ORGAN ISKA un godīga tirdzniecība
• IGP Kolumbija